Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Premiera dokumentarnega filma Priznam
Film prikazuje življenje in delo priljubljenega pevca Jana Plestenjaka, nastajal pa je kar leto dni.
5. april 2013

Premiera dokumentarnega filma Priznam

Na premieri dokumentarnega filma Priznam, ki prikazuje njegovo intimno življenje, je Jan Plestenjak najprej nagovoril navzoče. Povedal je, da se je približno leto dni nazaj odločil, da bo svojim privržencem omogočil vpogled v zasebno življenje, v naslednjem koraku pa se je že obrnil na ekipo Singing Eye Production, ki je zaslužna za končni izdelek. Dejstvo je, da je Jan v dvajsetih letih kariere svojo zasebnost precej uspešno skrival, zato je s filmom Priznam zagotovo razveselil vse svojo oboževalce.


Vir: http://www.24ur.com

Jan Plestenjak je povedal tudi, da je ob snemanju filma spoznal, da s svojim delom na nek način beži od realnosti ter da je glasbeno ustvarjanje pravzaprav njegova edina realnost. Oboževalcem je tudi stežka priznal, da je glasbenika velikokrat strah neuspeha ter da se stalno sprašuje, ali bo njegov naslednji koncert dovolj obiskan.

V dokumentarnem filmu poleg Jana nastopa tudi veliko znanih imen, med njimi Lado Bizovičar, skupina Modrijani, Andrej Šifrer, Tomaž Domicelj, Janova mama Dora Plestenjak in mnogi drugi.

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Povezane novice
Novice
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala