Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Čistka desetka vsak ponedeljek na POP TV
Priljubljena humoristična serija Branka Djurića Đura nas v drugi sezoni zabava že vse od marca.
7. maj 2013

Čistka desetka vsak ponedeljek na POP TV

Čistka desetka je humoristična nanizanka v režiji Branka Djurića Đura, ki nam je v septembru lani postregla z novimi igralskimi obrazi, vse od 4. marca dalje pa lahko na POP TV vsak ponedeljek ob 20. uri spremljamo že drugo sezono.

V Čisti desetki nastopajo Urška Vučank, Nenad Nešo Tokalić, Kristijan Guček, Jure Henigman, Ajda Smrekar, Urška Bradškaja, Primož Pirnat, Sandi Pavlin, Wu Hong Hai in drugi, ljudje pa so nanizanko vzeli za svojo predvsem zato, ker se je z liki zelo enostavno poistovetiti. V drugi sezoni se je igralski ekipi pridružila Mojca Funkl, ki upodablja Verico, in poskrbela za obilico zabavnih pripetljajev.


Zabavna druščina iz Čistilniške ulice 10, vir: http://www.24ur.com

Naslednja epizoda Čiste desetke bo na sporedu že naslednji ponedeljek, 13. maja. Tokrat se bosta Slavica in Mirko odpravila na romantični zmenek ob obletnici njunega razmerja, ki pa se bo izkazal za pravo razočaranje. Slavica bo svojega ljubega postavila pred odločitev – če želi, da ostaneta skupaj, se bo moral temeljito spremeniti. Pred nos mu bo postavila spisek osebnostnih lastnosti, ki jih mora po njenem mnenju imeti popoln moški, kar bo Mirku predstavljajo veliko težavo.

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Povezane novice
Novice
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala