Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Premiera filma Veliki Gatsby v Koloseju
V četrtek, 16. maja, v Kolosej prihaja težko pričakovani filmski spektakel Baza Luhrmanna.
14. maj 2013

Premiera filma Veliki Gatsby v Koloseju

Režiser Baz Luhrmann, ki je znan po svoji inovativnosti, nam na velika platna prinaša novo adaptacijo slavnega romana F. Scotta Fitzgeralda Veliki Gatsby (The Great Gatsby). Edinstvena vizualna interpretacija tega klasičnega knjižnega dela oživlja obdobje norih 20. let kot še nikoli doslej!


20. leta prejšnjega stoletja predstavljajo čas nizke morale, bleščečega jazza in nebeške vrednosti delnic. V iskanju uresničitve svojih ameriških sanj Nick prispe v New York in se priseli poleg skrivnostnega milijonarja Jaya Gatsbya. Kmalu se zaplete v svet bogatašev, njihovih iluzij, ljubezni in prevar...

V 3D adaptaciji romana F. Scotta Fitzgeralda iz leta 1925 zaigrajo Leonardo DiCaprio kot Jay Gatsby, Carey Mulligan kot Daisy Buchanan ter Tobey Maguire kot Nick Carraway.

Najnovejšo ekranizacijo slavnega knjižnega dela si bomo lahko prvič ogledali v Kinodvoru 15. maja ob 21.00, isti dan kot bo premiera potekala tudi na slavnem filmskem festivalu v Cannesu. Sicer bo v slovenskih kinematografih film na ogled od vključno četrtka, 16. maja dalje.

Več o filmu >>

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala