Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Premiera filma Hipnotizer v Koloseju
Švedski film, ki je sodeloval na več priznanih festivalih, si bomo lahko pri nas ogledali od četrtka naprej.
21. maj 2013

Premiera filma Hipnotizer v Koloseju

Film Hipnotizer režiserja Lassea Hallstroma je bil švedski predstavnik za oskarja za najboljši tujejezični film 2012. Triler je sodeloval tudi na mednarodnem filmskem festivalu v Leidnu na Nizozemskem, na filmskem festivalu San Sebastian 2012 pa je bil nominiran za najboljši film. V slovenskih kinematografih si ga bomo lahko ogledali od četrtka, 23. maja dalje.


Vir: www.kolosej.si

V filmu Hipnotizer (Hypnotisoren) spremljamo dogajanje v Stockholmu, kjer se zgodi umor športnega učitelja in njegove družine. Hudo poškodovani sin Josef je edina preživela priča, a takoj po prihodu v bolnišnico izgubi zavest ter pade v komo.

Detektiv Joona hoče čimprej priti krutemu dejanju do dna, zato naveže stik s hipnotizerjem Erikom. Kljub temu, da se je slednji zaradi slabe izkušnje umaknil iz svojega poklica, ga Joona prepriča, da pri Josefu poskusi s hipnozo. Temačna podzavest odkrije številna presenečenja…

Vir: www.kolosej.si

Igralsko zasedbo sestavljajo Tobias Zilliacus, Mikael Persbrandt, Lena Olin, Helena af Sandeberg, Oscar Pettersson, Anna Azcarate, Jonatan Bokman, Jan Waldekranz, Eva Melander in drugi.

Več o filmu >>

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala