Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Penelope Cruz bo najstarejše Bondovo dekle
Doslej je laskavi naslov »najstarejšega Bondovega dekleta« nosila Honor Blackman v Goldfingerju.
4. junij 2013

Penelope Cruz bo najstarejše Bondovo dekle

Laskavi naslov »najstarejšega Bondovega dekleta« je do sedaj nosila Honor Blackman, ki je v filmu Goldfinger (1964) upodobila lik Pussy Galore. Takrat je imela 39 let, glede na najnovejše informacije pa ji bo to titulo sedaj prevzela oskarjevka Penelope Cruz.

Prav ona naj bi namreč zaigrala v prihajajočem 24. filmu iz slavnega seriala, ob tem pa bi postala tudi najstarejše Bondovo dekle, saj bo že pred snemanjem dopolnila 40 let.

»Penelope Cruz je idealna za vlogo Bondovega dekleta. Producenti so hoteli z njo sodelovati že prej, a zaradi njenega prenatrpanega urnika tega nikoli niso uspeli realizirati,« je povedal neznani vir iz produkcijske hiše, ki je izdal tudi, da bo snemanje novega dela stalo spektakularnih 100 milijonov funtov.

»Ona je inteligentna in privlačna, zato je razumljivo, da jo želijo vključiti v film. Podrobnosti pogodbe, ki sicer še ni bila podpisana, so sedaj v fazi pogajanj,« je še dodal vir.

Režijo novega Bonda, ki ga bodo pričeli snemati prihodnje leto, naj bi ponovno prevzel Sam Mendes, ki stoji tudi za uspešnico Skyfall.

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Povezane novice
Novice
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala