Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Victoria Beckham: David bi bil odličen James Bond!
Victoria meni, da bi se njen soprog odlično odrezal v vlogi slavnega agenta 007 Jamesa Bonda.
26. junij 2013

Victoria Beckham: David bi bil odličen James Bond!

Victoria Beckham, modna oblikovalka, članica skupine Spice Girls in soproga nogometaša Davida Beckhama, je izjavila, da bi bil njen mož lahko James Bond.

Dejstvo je, da ima Victoria velik vpliv na svojega moža, ki je nedavno prav na njeno prigovarjanje zaključil nogometno kariero, da bi več časa preživel z družino. Zdaj izgleda, da ga Victoria napeljuje k igralski karieri.

David je že nekajkrat omenil, da razmišlja o tem, da bi se preizkusil tudi v igri, vendar ni prepričan, da bi se dobro odrezal. Njegova žena se na drugi strani s tem ne strinja in meni, da bi se odlično znašel v vlogi slavnega vohuna 007.

»Da, menim, da bi bil David resnično dober igralec. On bi moral biti naslednji James Bond, v tej vlogi bi bil izvrsten,« je prepričana Vicki. Da bi se 38-letni bivši nogometaš dobro znašel v filmski industriji, je optimističen tudi producent Harvey Weinstein.

»David je lahko vse, kar si zaželi, tudi filmska zvezda. Ne potrebuje nikakršnega nasveta od mene, naredi lahko kar mu je volja. Z njim se se že nekajkrat srečal in bil sem impresioniran nad njegovimi sposobnostmi. Sem njegov velik oboževalec,« je povedal Weinstein.

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Povezane novice
Novice
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala