Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Premiera filma Svetovna vojna Z v Koloseju
Film World War Z z Bradom Pittom v glavni vlogi si bomo lahko ogledali že 20. junija.
18. junij 2013

Premiera filma Svetovna vojna Z v Koloseju

V visoko proračunskem filmu Svetovna vojna Z (World War Z) o svetu, ki ga apokalipsa zombijev pripelje do roba uničenja, igra hollywoodski superzvezdnik Brad Pitt. Akcijska grozljivka temelji na uspešni knjižni predlogi slavnega scenarista in avtorja Maxa Brooksa.


V filmu Svetovna vojna Z spoznamo uslužbenca Združenih narodov po imenu Gerry Lane, ki s svojo družino živi srečno življenje. Na povsem običajen dan svet preseneti smrtonosna pandemija, saj se ljudje zaradi nekakšne okužbe pričnejo spreminjati v zombije, željne krvi. Vojska nikakor ne more zaustaviti pohoda živih mrtvecev, zato skuša Gerry skupaj z vojaki odkriti izvor okužbe in najti zdravilo. A medtem ko rešuje svet, se v nevarnosti znajde tudi njegova ljubljena družina…

Film  je po scenariju Drewa Goddarda in Matthewa Michaela Carnahana režiral Marc Forster, v njem pa poleg Brada Pitta zaigrajo še James Badge Dale, Mireille Enos, Matthew Fox, David Morse in drugi. Premierna projekcija bo v slovenskih kinematografih potekala v četrtek, 20. junija.

Več o filmu >>

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala