Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Premiera filma Dvojina v Koloseju
Film režiserja Nejca Gazvode si bomo lahko v kinematografih ogledali od 22. avgusta naprej.
18. avgust 2013

Premiera filma Dvojina v Koloseju

V filmu Dvojina (Dual) spoznamo mlado turistko iz Danske po imenu Iben in voznico turističnega avtobusa Tino, ki se po nepričakovanem pristanku spoznata na ljubljanskem letališču. Romantično dramo si bomo lahko v okviru rednega kino sporeda ogledali od četrtka, 22. avgusta naprej.


Dvojina prikazuje ljubezensko zgodbo, ki se prične s tem, ko letalo iz Danske zaradi tehničnih težav pristane v Sloveniji. Na njem je tudi Iben, skrivnostno dansko dekle, ki se po pristanku skupaj z drugimi potniki in turistično uslužbenko Tino odpravi v hotel. Iben prosi Tino, da ji razkaže Ljubljano, slednji pa se zdi prošnja tihe ženske nekoliko nenavadna...

Režiser Nejc Gazvoda je s svojim prvencem Izlet požel velik uspeh. Njegovo drugo delo Dvojina je svetovno premiero doživelo 3. julija na priznanem filmskem festivalu Karlovy Vary, in sicer v okviru tekmovalnega programa East of the West. Gre za delo slovensko-dansko-hrvaške koprodukcije, film pa je nastal v produkciji hiše Perfo in koprodukciji Studia Dim ter Beofilma.

Več o filmu >>

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala