Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Premiera filma Mi smo Millerjevi v Koloseju
Komedijo z Jennifer Aniston in Jasonom Sudeikisom si bomo lahko ogledali od 22. avgusta.
19. avgust 2013

Premiera filma Mi smo Millerjevi v Koloseju

David Burke (Jason Sudeikis) je preprodajalec marihuane, čigar glavne stranke so kuharji in mame iz lokalne nogometne šole, a nikoli otroci, saj se pri svojem delu drži načel. Po nenavadni nezgodi ostane brez robe ter gotovine in, kar je najhuje, svojemu dobavitelju je nenadoma dolžan veliko količino denarja!


V filmu Mi smo Millerjevi (We're the Millers) spoznamo Davida, občasnega preprodajalca marihuane, ki po ukazu bogataša Brada odide v Mehiko po večjo količino droge. David se za ta namen domisli posebnega načrta – nalogo bo opravil pod krinko družinskega potovanja z avtodomom. Lokalna striptizeta Rose tako postane njegova žena, nadležni sosed Kenny njegov sin, prestopnica Casey pa njegova hči. Sprva skupina navzven ohranja videz popolne družine, a kmalu so jim na sledi policisti, mehiški kriminalci in zoprni turisti…

Film je po scenariju Steva Faberja in Boba Fisherja režiral Rawson Marshall Thurber, igralsko zasedbo pa sestavljajo Jennifer Aniston, Jason Sudeikis, Emma Roberts, Nick Offerman, Ed Helms in drugi.

V slovenskih kinematografih bo premierna projekcija potekala v četrtek, 22. avgusta.

Več o filmu >

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala