Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Ben Affleck o svoji vlogi Batmana
Igralec je povedal, da so ga vnaprej opozorili, da bo morda naletel na neodobravanje javnosti.
19. september 2013

Ben Affleck o svoji vlogi Batmana

Ben Affleck je pred kratkim gostoval v showu Jimmyja Fallona in se ob tej priložnosti prvič dotaknil obilice negativnih komentarjev, na katere je naletel, ko je postalo jasno, da bo v filmu "Batman Vs Superman" režiserja Zacka Snyderja upodobil Batmana.

Ben je priznal, da so ga pri  Warner Brosu opozorili, da bo morda naletel na neodobravanje javnosti. Rekli so: »Zelo smo vznemirjeni in navdušeni, vendar te želimo pripraviti na morebitne negativne reakcije, na kakršne so že naleteli igralci, ki so dobili podobne vloge.«

Affleck je povedal, da so bili odzivi javnosti kljub tem opozorilom slabši od pričakovanega. Komentiral je, da ne razume, kako lahko ljudje tako odreagirajo še preden vidijo film, a poudarja, da je velik fant in da je sposoben preživeti vse slabo. Kljub temu je dejal, da bi bilo morda bolj pametno, če nekaj časa ne bi spremljal medijev in njihovih objav v povezavi z vlogo Batmana.

Tekom gostovanja v omenjeni oddaji je Ben Affleck spregovoril tudi o družini in otrocih. Sicer je poročen z igralko Jennifer Garner, s katero imata tri otroke.

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala