Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Premiera filma Samo bog odpušča v Koloseju
Enega najbolj kontroverznih filmov Festivala v Cannesu 2013 si bomo lahko ogledali 10. oktobra.
8. oktober 2013

Premiera filma Samo bog odpušča v Koloseju

Danski režiser Nicolas Winding Refn in vedno bolj priljubljeni igralec Ryan Gosling sta že sodelovala v filmu Drive, ki je postal kultna uspešnica in hkrati eden najbolj gledanih filmov leta 2011.

Samo bog odpušča (Only God Forgives) nam prikazuje zgodbo Juliana, ki v Bankoku vodi boksarski klub in trguje z mamili, potem ko ubijejo njegovega brata, pa se mu tam pridruži mati Jenna, ki predstavlja glavo pomembne kriminalne organizacije.


Film nas popelje v temačni predel Bankoka, kjer spoznamo Američana Juliana, ki ima v lasti nočni klub. Preko njega precej uspešno trguje z mamili, situacija pa se zaplete, ko njegov brat zagreši grozen zločin – ubije mlado prostitutko. Zatem se družina znajde v nevarnem maščevalskem obračunu s policistom Changom in očetom pokojnega dekleta, ki jih pelje vse globlje v temno človeško bit…

Igralsko zasedbo sestavljajo Ryan Gosling, Kristin Scott Thomas, Tom Burke, Vithaya Pansringarm, Byron Gibson, Sahajak Boonthanakit in drugi, film pa bo na rednem programu Koloseja vse od četrtka, 10. oktobra 2013.

Več o filmu >>

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala