Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Premiera filma Načrt za pobeg v Koloseju
Escape Plan nam prinaša največja junaka akcijskih filmov v tistem, kar počneta najbolje - razgrajata!
13. oktober 2013

Premiera filma Načrt za pobeg v Koloseju

Strokovnjak za varnost (Stallone) se znajde zaprt v zaporu, ki ga je sam pomagal ustanoviti. Moral bo uporabiti vse svoje znanje in izkušnje, da bi izvedel popolni pobeg in ugotovil, kdo mu je podtaknil!

V filmu Načrt za pobeg (Escape Plan) spremljamo zgodbo bivšega zapornika Raya (Sylvester Stallone), ki je znan po tem, da je vedno pobegnil izza rešetk, tudi iz najbolje varovanih ustanov. Iz tega razloga ga pokliče podjetje za varovanje, ki potrebuje strokovnjaka za izpopolnitev svojih novih prostorov. Med obiskom zapora se Ray zaplete v nevarno spletko in po krivem zopet pristane za rešetkami. Varnostni ukrepi so tu praktično popolni, zato mora skleniti zavezništvo z zapornikom Emilom (Arnold Schwarzenegger)…

Film je po scenariju Milesa Chapmana in Jasona Kellerja režiral Mikael Hafström, igralsko zasedbo pa poleg zvezdnikov Sylvestra Stallonea in Arnolda Schwarzeneggerja sestavljajo še Vincent D'Onofrio, Jim Caviezel, Sam Neill, Vinnie Jones, Caitriona Balfe, Amy Ryan, 50 Cent, Faran Tahir in drugi.

Načrt za pobeg bo na rednem programu Koloseja od četrtka, 17. oktobra naprej.

Več o filmu >>

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala