Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Jennifer Lawrence bo producirala svoj prvi film
Natančneje gre za filmsko priredbo romana The Glass Castle avtorice Jeanette Wallis.
14. november 2013

Jennifer Lawrence bo producirala svoj prvi film

Priljubljena, talentirana in trenutno zelo iskana hollywoodska igralka Jennifer Lawrence se bo očitno preizkusila tudi v produkciji.

Jennifer bo namreč producirala filmsko različico knjižnega romana z naslovom The Glass Castle, vse skupaj pa je »zakuhala« njena mama.

»Moja mama ima nos za take stvari in me je nagovorila k temu koraku. Pravzaprav je ona prebrala "Winter's Bone" in "Hunger Games" in ko sem sama prebrala "The Glass Castle", sem pomislila, da gre za nekaj sijajnega, podobnega mnenja pa je bila tudi mama. Nato sem poiskala producenta Gila Netterja in z njim pričela komunicirati glede projekta, zdaj smo v fazi razvoja filma, ki temelji na tej knjigi. Imamo že scenarista in režiserja,« je razkrila igralka, ki jo bomo lahko že kmalu spremljali v nadaljevanju uspešnih Iger lakote, tokrat z naslovom Kruto maščevanje. Premiero bo film doživel 21. novembra.

The Glass Castle je sicer delo avtorice Jeanette Wallis iz leta 2005, govori pa o njeni disfunkcionalni družini, natančneje o odnosu z mamo umetnico in očetom alkoholikom.

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala