Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Začasno sem ubil Briana, da bi oboževalce naučil lekcije
Seth MacFarlane je pojasnil, da je gledalce želel spomniti, naj bližnjih ne jemljejo za samoumevne.
17. december 2013

Začasno sem "ubil" Briana, da bi oboževalce naučil lekcije

Animirana serija Družinski človek je pred nekaj tedni, ko je umrl eden od najbolj priljubljenih likov, izzvala pravi kaos.

Potem ko je popularnega psa Briana Griffina povozil avto in so mu člani družine pripravili pogreb, nato pa kupili novega psa po imenu Vinny, so bili oboževalci serije povsem iz sebe in so pripravili peticijo, v kateri so zbrali 125.000 podpisov, da bi Brian ponovno oživel.

Nekateri so sicer ves čas zagotavljali, da se bo vse popravilo, in sicer v epizodi Christmas Guy, katere sinopsis se glasi "Stewie intenzivno pripravlja načrt, da bi dobil nazaj edino, kar si želi za Božič" - in imeli so prav.



Ob celotni situaciji pa se že ves čas pojavlja vprašanje, zakaj je ustvarjalec serije Seth MacFarlane sploh »ušpičil« to nevšečnost?

»To je bila naša praznična lekcija. Tistih, ki jih imate radi, ne smete nikoli jemati za samoumevne, saj lahko izginejo v sekundi,« je MacFarlane zapisal na Twitterju. Nekateri gledalci menijo, da je njegovo dejanje upravičeno, spet drugi pa so mnenja, da je nekoliko pretiraval.

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Povezane novice
Novice
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala