Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Ted 2 z Markom Wahlbergom prihaja junija 2015
V letu 2015 nas med drugim čakajo filmi Jurassic World, Assassin’s Creed, Terminator in drugi.
4. oktober 2013

Ted 2 z Markom Wahlbergom prihaja junija 2015

Studio Universal je nedavno najavil, da bo nadaljevanje uspešne komedije Ted luč dneva ugledalo 26. junija 2015. Zaenkrat je jasno, da bo Mark Wahlberg ponovil vlogo Johna Bennetta, Seth MacFarlane bo zopet Ted, poleg tega pa bo vihtel tudi režisersko in scenaristično palico. Ali bo ponovno nastopila tudi Mila Kunis, se za zdaj še ne ve.

Ted je sicer največji Universalov uspeh pretekle sezone, ki je osvojil tako publiko kot tudi kritiko ter si prislužil kar nekaj nagrad. Glede na proračun 50 milijonov dolarjev je zaslužil neverjetnih 550 milijonov dolarjev, kar je resnično velik dosežek.



Pred pričetkom snemanja mora Seth MacFarlane zaključiti delo na vestern komediji A Million Ways to Die in the West o kmetu, ki poišče pomoč revolveraševe žene, da bi zopet pridobil ljubljeno žensko, ki ga je zapustila. Poleg MacFarlanea bo omenjeni film odlikovala odlična igralska zasedba - Amanda Seyfried, Neil Patrick Harris, Charlize Theron, Liam Neeson, Sarah Silverman,...

Teda 2 si bomo torej lahko ogledali poleti 2015, že dva tedna pred tem naj bi v kinematografe prišel novi Jurski park z naslovom Jurassic World, teden dni prej pa risanka Inside Out ter priredba igrice Assassin’s Creed. Teden dni po premieri novega filma o Tedu vse filmske užitkarje čakata reboot Terminatorja in nadaljevanje Dneva neodvisnosti, dva tedna kasneje pa še simpatični Minionsi.

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala