Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Ste pripravljeni na še dva filma o Transformerjih?
Izgleda, da se z letošnjim letom začenja nova trilogija Transformerjev - Age of Extinction je le začetek!
15. april 2014

Ste pripravljeni na še dva filma o Transformerjih?

Prvi trije deli Transformerjev so prinesli zaslužek v višini 2,5 milijarde dolarjev, pri čemer je prvi film zaslužil "samo" 700 milijonov dolarjev, zadnji pa kar 1,1 milijardo. In čeprav naj omenjeni filmi ne bi bili najbolj priljubljeni med publiko, se zdi, da vsi vseeno hitijo v kinodvorane, ko je na voljo novo nadaljevanje. Tako bo po vsej verjetnosti tudi letos, ko s predvajanjem prične četrti film Transformers: Age of Extinction.

Michael Bay je nedavno razkril (sicer neuradno), da se bo franšiza nadaljevala - z ali brez njega - ter da je Age of Extinction le prvi v novi fazi filmov. "Gre za neke nove Transformerje," pravi Bay. "Imeli smo prve tri filme, zdaj pa se začenja nova faza. Trilogija? Da, to bo prvi film nove trilogije," je razkril po začetnem oklevanju.

Očitno je torej, da Age of Extinction ne prinaša izumrtja Transformerjev, če lahko pričakujemo še dve nadaljevanji. Novi del v kina prihaja konec junija letos. V glavni vlogi tokrat nastopa Mark Wahlberg, ob njem pa še Stanley Tucci, Kelsey Grammer, Nicola Peltz in Sophia Myles.

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Povezane novice
Novice
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala