Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Nolan: Anne Hathaway bi morala biti Catwoman
Režiser Chris Nolan je izjavil, da bi morala Anne Hathaway upodobiti Catwoman v istoimenskem filmu.
13. julij 2012

Nolan: Anne Hathaway bi morala biti Catwoman

Christopher Nolan, režiser filma Vzpon viteza teme, ki ga že vsi nestrpno pričakujemo, je poudaril, da bi morala lepa in talentirala igralka Anne Hathaway dobiti priložnost za vlogo Catwoman v istoimenskem filmu.

Režiser, ki s filmom Vzpon viteza teme zaključuje svojo serijo filmov o Batmanu, je izjemno navdušen nad igralko in njenim delom.»Anna je izrazito precizna, kar se tiče psihologije like, ki ga upodablja. Svoj lik v filmu je zgradila od samih temeljev in čudovito jo je bil pri tem opazovati. Kar ji je uspelo narediti v teh visokih petah, nikakor ne smemo jemati za samoumevno,«
je pojasnil Nolan, ki je še dodal, da bi moral njen lik Seline Kyle/Catwoman dobiti svojo lastno filmsko uprizoritev. Sicer je v letu 2004 igralka Halle Berry dobila priložnost zaigrati v filmu Catwoman, ki pa ni bil ravno uspešen in je naletel na obilico negativnih kritik, tako od stroke, kot tudi od oboževalcev.

Film Vzpon viteza teme s Christianom Baleom, Tomom Hardyjem in že omenjeno Anne Hathaway prihaja v slovenske kinematografe 26. julija.
 

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2021 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala