Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Novi Batman premierno prikazan v New Yorku
Težko pričakovano zadnjo nadaljevanje trilogije Vzpon Viteza teme je bilo premierno prikazano v New Yorku.
18. julij 2012

Novi Batman premierno prikazan v New Yorku

Bruce Wayne je starejši in po osmih letih odsotnosti njegova fizična pripravljenost ni takšna, kot smo je bili vajeni. Negativec, ki nikoli ni bil tako brutalen kot sedaj, se bo poigral z njegovim umom in bo preizkusil njegove meje...To je borba za najmočnejše!

Minilo je osem let, odkar je Batan izginil in postal begunec. S tem, ko je prevzel odgovornost za smrt Harveya Denta, je Vitez teme žrtvoval vse, da bi le služil splošnemu dobremu. Nekaj časa je ta laž dobro delovala in kriminal v Gotham Cityju preprečuje zakon, znan pod imenom Dent Act. Vse pa se spremeni s prihodom zvitega zločinca z nepoznanim načrtom. Veliko nevarnejša se zdi podoba Banea, zamaskiranega terorista, čigar neusmiljeni načrt bo pregnal Brucea iz izgnanstva. Morda se mu Batman ne bo mogel postaviti po robu! Usodo našega ljubljenega borca za pravico pozna samo en človek, izvrstni režiser Christopher Nolan.

Težko pričakovano zadnjo nadaljevanje trilogije Vzpon Viteza teme na velika platna prinaša izvrstno igralsko zasedbo, na čelu z oskarjevcem Christianom Baleom (The Fighter) v dvojni vlogi – Brucea in Batmana.

V filmu Vzpon Viteza teme igra tudi Anne Hathaway kot Selina Kyle, Tom Hardy kot Bane, dobitnica oskarja Marion Cotillard (La Vie en Rose) kot Miranda Tate, Joseph Gordon-Levitt kot John Blake, oskarjevec Michael Caine (The Cider House Rules) kot Alfred, Gary Oldman kot Commissioner Gordon ter dobitnik oskarja Morgan Freeman (Million Dollar Baby) zopet kot Lucius Fox.

V slovenskih kinematografih si boste film Vzpon Viteza teme lahko ogledali od 26. julija dalje.
 

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2021 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala