Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Drugi rojstni dan Klasik TV
Klasik TV, ki je specializirana za prikazovanje filmov in drugih vsebin iz prostora bivše Jugoslavije, praznuje drugi rojstni dan.
25. oktober 2012

Drugi rojstni dan Klasik TV

Velike zvezde, hit filmi, kultne serije!

Pred dvemi leti, natančneje 27. oktobra 2010, je najbolj popularni regionalni filmski kanal Klasik TV začel z predvajanjem. Gre za kabelski /IPTV kanal, ki je specializiran za prikazovanje igranih, dokumentarnih in animiranih programov iz cele regije oz. prostora bivše Jugoslavije. Namen tega edinstvenega programa je spomin na največje televizijske filme in produkcije iz bližnje in daljnje preteklosti, kot tudi prikazovanje naslovov iz področij bivših regij.

Vsak dan Klasik TV predvaja 12 igranih filmov ter številne dokumentarne in animirane filme, med katere so uvrščene klasike vseh žanrov, ki so namenjene različnim starostnim skupinam ter vsem okusom. Za mnoge je to spomin na mladost, za nove generacije pa vsekakor odkritje novih filmskih vrednot, medtem ko so novejši filmi prave poslastice, namenjene vsem gledalcem.

Prizor iz filma Crni Gruja

Po dveh letih predvajanja Klasik TV je sedaj zajeto celotno področje bivše Jugoslavije. Na ta način je Klasik TV prisoten v več kot šesto tisoč gospodinjstvih, med katerimi glede na gledanost zavzema vodilno pozicijo.

Namesto rojstnodnevnih daril se je Klasik TV odločil za številne nagradne igre, ki jih pripravljajo ravno za Vas, spoštovane gledalce in filmske zaljubljence, še posebej privlačna nagradna igra pa je vezana na filmske citate in poteka na Facebook straneh Klasik TV. Osvojite lahko hišni kino znamke Philips, Blu ray naprave, slušalke, darilne pakete Klasik TV ter številne druge nagrade.

V želji, da obletnico polepšajo tudi za vse svoje gledalce, je Klasik TV v prihajajočem mesecu pripravil niz filmskih in serijskih atrakcij, med katerimi še posebej izstopajo dramske serije Jesen stiže, Dunjo moja Ljubiše Samardžića in Crni Gruja, kultna humoristična serija, ki bo na Klasik TV doživela hrvaško televizijsko premiero. Obe seriji sta na programu ob torkih, vsekakor pa je ogleda vredna tudi tridelna dramska serija Povratak Katarine Kožul, delo generala HVO-ja Slobodana Praljka z Almo Prico, Mustafo Nadarevićem in Ivom Gregurevićem v glavnih vlogah.

Filmski program v novembru ponuja kar nekaj zanimivih premier. V četrtek, 8. novembra, bo na  programu Virtualna stvarnost, moderna drama, ki govori o deklici iz dobre družine in preprodajalcu drog, v kateri nastopajo mlada zvezda srbskega filma Maja Mandžuk ter cela paleta znanih imen filmske industrije, kot so Nikola Đurič, Dragan Nikolić in Sonja Savić.Prizor iz filma Nevinost bez zaštite

S temo sobivanja se bo ukvarjal Ljubiša Samardžić v Ledini (četrtek, 15. november ob 20.05), v kateri nastopajo Dragan Bjelogrlić, Ksenija Pajić, Milena Dravić, Zijah Sokolović, Seka Sablić in mnogi drugi.

Za filmofile Klasik TV pripravlja pravo poslastico z filmom Dušana Makavejeva Nevinost bez zaštite (četrtek, 22. november ob 00.00), ki govori o znanem cirkusantu, kaskaderju in entuziastu Dragoljubu Aleksiču, ter filmom Povratak (četrtek, 29. november ob 22.00) Žike Pavloviča z Batom Živojinović v vlogi kriminalca, ki poskuša po vrnitvi iz zapora začeti novo življenje na pošten način, vendar ga stari prijatelji ne pustijo na miru.

V novembru bo Klasik TV nudil tudi lepo število zanimivih dokumentarnih filmov, kot na primer hrvaško premiero filma Petra Krelje Slavenka ili o boli (četrtek, 1. november ob  18.00), ki predstavlja življenjsko zgodbo znane književnice, novinarke in feministke Slavenke Drakulić. Dobra zabava se obeta tudi s filmoma Šutka, knjiga rekorda (sobota, 10. november ob 22.00), ki ponuja realističen in duhovit prikaz življenja v ciganskem naselju, ter odličnim avtobiografskim dokumentarcem Nedžada Begovića Sasvim Lično (petek, 30. november ob 00.00).


Prizor iz filma Virtualna stvarnost

Glejte Klasik TV, igrajte se in uživajte v nagradah.

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2021 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala