Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Sulejman Veličastni
Zgodba o življenju in vladavini enega največjih turških osvajalcev...
  • Naša ocena5/10
  • Vaša ocena10/10

Sulejman Veličastni

Muhtesem Yüzyil

, 2011., Turčija, 0 min.
Sulejman VeličastniSulejman VeličastniSulejman VeličastniSulejman VeličastniSulejman VeličastniSulejman VeličastniSulejman VeličastniSulejman VeličastniSulejman Veličastni
10.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Sulejman Veličastni je turška dramska serija, ki spremlja zgodovino celotne Evrope, med drugim tudi Kazahstana, Rusije in Bližnjega Vzhoda. Vedno zanimiva tematika iz 1001 noči se vrača na male ekrane v obliki privlačne zgodbe o sultanu Sulejmanu!

Sulejman Veličastni je nadaljevanka, ki v zadnjem času osvaja srca vedno večjega števila gledalcev!

Sultan Sulejman je pričel vladati cesarstvu pri starosi 26 let, v letu 1520, ko je preminul njegov oče. Poskušal je izgraditi še večji, še močnejši in še bolj nepremagljiv imperij, kot je bil tisti, ki ga je ustvaril Aleksander Makedonski. Tekom svoje 46 let trajajoče vladavine je Sulejman postal znan kot največji bojevnik in vladar Vzhoda in Zahoda, a kot mladenič se ni zavedal, da bo njegova vladavina označena kot "vrhunec Otomanskega cesarstva".

Serija spremlja njegovo zgodbo, odnos z ženo, materjo in mlado Aleksando La Rosse, hčerko ukrajinskega duhovnika, ki je bila ugrabljena in vključena v harem. Gledalci boste spoznali svet novega veka, ki je bil poln spletk, bojev in iger ambicij, odnosi med moškimi in ženskami pa bodo ustvarili nepozabno ljubezensko zgodbo, navdahnjeno z zgodovino.

Telenovelo Sulejman Veličastni lahko v Sloveniji spremljamo od 10. marca 2013 dalje, in sicer od ponedeljka do petka na sporedu Planet TV.


Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala