Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Slovenija ima talent
Tretja sezona priljubljenega šova z novo žirijo in novim voditeljskim tandemom...
  • Naša ocena-
  • Vaša ocena-

Slovenija ima talent

Slovenija ima talent

, 2013., , 0 min.
Slovenija ima talentSlovenija ima talentSlovenija ima talentSlovenija ima talentSlovenija ima talentSlovenija ima talentSlovenija ima talent
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Od vključno 17. marca 2013 naprej nas bo na televizijskih ekranih zopet razveseljeval priljubljeni šov Slovenija ima talent, ki ga bomo tokrat spremljali že tretjič. V novi sezoni nas čaka kar nekaj novosti, ki bodo poskrbele, da nam tudi tokrat ne bo dolgčas.

V tretji sezoni šova Slovenija ima talent, ki na spored POP TV prihaja 17. marca 2013, nas čaka kar nekaj novosti, med drugim nova žirija ter nov voditeljski par, bitka med talenti pa bo tokrat še bolj napeta kot v preteklih sezonah.

Žirijo tokratne sezone šova sestavljajo Ana Klašnja, Damjan Damjanovič in Branko Čakarmiš, kot voditelja pa se nam bosta predstavila zabavna Matej Puc in Jože Robežnik.

Na televizijskih sprejemnikih bomo gledalci najprej spremljali šest avdicijskih oddaj z izbranimi nastopi iz avdicij na odru SNG Opera in balet Ljubljana, na katerih je žirijo čakala izredno težka naloga, saj so bili kriteriji letos še bolj strogi. Tu se je predstavilo okrog 200 talentov, na razglasitvi polfinalistov pa se jih bo v naslednji krog uvrstilo le 30. Žiranti bodo morali z argumenti za ali proti še enkrat izmed vseh, ki so na avdicijskih predstavah prejeli vsaj dva DA-ja , izbrati srečne polfinaliste.

Posebnost oddaje Slovenija ima talent med ostalimi podobnimi šovi je ta, da lahko udeleženci pokažejo zelo različne talente. Koncept šova namreč ne temelji le na eni vrsti talentov in je zelo odprte narave, nanj pa se lahko prijavijo ljudje različnih starosti in profilov. V prvih dveh sezonah šova smo na primer lahko videli pester izbor pevskih, akrobatskih in plesnih talentov, manjkali pa niso niti čarovniki, požiralci ognja, žonglerji, komiki itd.


Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Povezane vesti
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala