Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Pirati s Karibov: Mrtvečeva skrinja
Edino, kar lahko kapitana Jacka reši pred prekletstvom, je Mrtvečeva skrinja...
  • Naša ocena7/10
  • Vaša ocena9/10

Pirati s Karibov: Mrtvečeva skrinja

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest

, 2006., ZDA, 151 min.
Pirati s Karibov: Mrtvečeva skrinjaPirati s Karibov: Mrtvečeva skrinjaPirati s Karibov: Mrtvečeva skrinjaPirati s Karibov: Mrtvečeva skrinjaPirati s Karibov: Mrtvečeva skrinja
8.5
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
V nadaljevanju uspešnice Pirati s Karibov se vrača kapitan Jack Sparrow, z njim pa tudi Will Turner, Elizabeth Swann ter kopica že znanih in novih piratskih obrazov.

Kapitan Jack razvije jadra novi dogodivščini naproti! V tej spektakularno drzni epizodi, ki predstavlja nadaljevanje velike uspešnice iz leta 2003, se ekscentrični kapitan Jack Sparrow spet zaplete v mrežo neobičajnih dogodkov. Čeprav je prekletstvo Črnega bisera izničeno, se nad glavo kapitana in vse njene posadke zgrne nova, zastrašujoča grožnja; izkaže se, da je Jack dolžan krvni davek legendarnemu Davyju Jonesu, vladarju morskih globin, ki poveljuje Letečemu Holandcu, ladijski prikazni, ki ji v hitrosti in spretnosti nobena ladja ni kos.

Če se spretni Jack ne bo domislil načina, kako se otresti faustovskega pakta z brezsrčnim Jonesom, ga bo doletelo prekletstvo hlapčevanja v njegovi posadki za polnih sto let. Dogodek grobo prekine poroko med Willom in Elizabeth, ki še enkrat stavita vse svoje upe na Jacka in se znajdeta v samem središču srhljivega dogajanja. Vsi trije se bodo morali soočiti z morskimi pošastmi, sovražnimi otočani, privlačno vedeževalko Tio Dalmo in celo s skrivnostno pojavo Willovega davno izginulega očeta Billa Škorenjca.

 


Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala