Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Zvezdnik Johnny Depp kot Johnny Ramone?
Vdova kitarista Linda Ramone je napovedala snemanje filma o punk bandu Ramones.
14. marec 2013

Zvezdnik Johnny Depp kot Johnny Ramone?

Linda Ramone, vdova kitarista in skladatelja Johnnyja Ramonea, je najavila snemanje filma o slavni newyorški skupini, ki je sprožila punk revolucijo – Ramones. Gre za filmsko biografijo, ki naj bi se kmalu pričela snemati.

»V rokah imam nekatere resne ponudbe za snemanje filma. Resnično bi bilo lepo posneti film o Ramonesih. Pravzaprav ga bom posnela za vsako ceno,« je Linda povedala novinarjem Rolling Stonea ter tudi razkrila, da si je izbrala favorita, ki bi lahko upodobil njenega pokojnega moža.

Zvezdnik Johnny Depp je številka ena na njenem seznamu želja, mogoče pa je tudi, da bo vlogo v omenjenem filmu, ki bo tematiziral začetke punka, dobil kakšen mladi igralec. Dejstvo je namreč, da bo Depp letos dopolnil 50. let.

»Vsi želimo Deppa, ker je privlačen in cool. Poleg tega se tudi osebno poznava, saj je njegov band dolga leta nazaj nastopal kot predskupina Ramonesov,« se spominja Linda Ramone.

Spomnimo, Ramones so bila ameriška glasbena zasedba, ki velja za prvo punk skupino. Pripisuje se jim,  da so definirali zvok in vedenje 70-ih let prejšnjega stoletja, čeprav nikoli niso dosegli tolikšnega uspeha kot njihovi vrstniki The Clash in Sex Pistols, kljub temu pa so imeli velik vpliv na punk in aternativno rock sceno. Johnny Ramone je preminil v letu 2004 v Los Angelesu zaradi raka prostate.

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala