Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Fantastični štirje
Dr. Reed Richards bo kmalu uresničil svoje dolgoletne sanje.
  • Naša ocena6/10
  • Vaša ocena6/10

Fantastični štirje

Fantastic Four

, 2005., ZDA, 106 min.
Fantastični štirjeFantastični štirjeFantastični štirjeFantastični štirjeFantastični štirjeFantastični štirjeFantastični štirjeFantastični štirjeFantastični štirje
6.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Izumitelj, astronavt in znanstvenik dr. Reed Richards bo kmalu uresničil svoje dolgoletne sanje. Na vsak način si želi poleteti v vesolje, v središče kozmične nevihte. Upa, da bom tam razrešil uganko človeškega genskega koda v dobrobit človeštva. Upa, da bom tam razrešil uganko človeškega genskega koda v dobrobit človeštva. Zaradi kleščenja vladne pomoči so njegovi upi, da bi prišlo do zgodovinskega leta, skoraj poteptani, nato pa sklene finančno pogodbo s starim stanovskim tekmecem Victorjem Pogubo (Julian McMahon), ki je zdaj bajno bogati industrijalec.

V Reedovi posadki so njegov najboljši prijatelj, astronavt Ben Grimm (Michael Chiklis); Sue Storm (Jessica Alba), Pogubina vodja genskih raziskav in Reedovo nekdanje dekle, in Suejin mlajši, vročekrvi brat, pilot Johnny Storm (Chris Evans). Ob pomoči dobrotnika Pogube se četverka odpravi na nepozabno pot. Misija ni nič posebnega, dokler Reed ne ugotovi, da so se ušteli pri hitrosti bližajoče se nevihte. Že v nekaj minutah se znajdejo na dogodkovnem horizontu. Vesoljsko postajo zajamejo turbulentni oblaki kozmičnega sevanja, ki genetsko spremenijo posadko. Njihova DNK se nepovratno spremeni... prav tako pa tudi njihova prihodnost. Na Zemlji kmalu odkrijejo učinke izpostavljenosti. Reed lahko svoje telo oblikuje v kakšrnokoli obliko želi in kot vodja skupine dobi ime Gospod Fantastični; Sue lahko postane nevidna in lahko ustvari mogočna polja moči kot Nevidna bejba; Johnny je poslej znan kot Človeška bakla, saj lahko svoje telo obda s plameni in poleti; Ben, čigar čudaška preobrazba je najbolj šokantna, pa postane oranžno, skali podobno bitje z nadčloveškimi močmi z imenom Stvor. Skupaj tragedijo spremenijo v zmago in katastrofo v koalicijo. Svoje nenavadne in izjemne moči uporabijo, da bi preprečili zle načrte svojega nasprotnika v podobi dr. Pogube, ki je zdaj mož jeklenih oči in železnih pesti, in prebivalce New Yorka varujejo pred vsemi mogočimi grožnjami. Astronavti. Superjunaki. Zvezdniki. Svet jih pozna kot fantastično četverko. Drug drugemu pa so kot družina.


Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala