Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Nov resničnostni šov Agencija Milano
Prejšnji teden je na naše televizijske ekrane prišel prvi modni resničnostni šov v domači produkciji.
18. december 2012

Nov resničnostni šov Agencija Milano

Prejšnji četrtek smo lahko na programu TV3 Medias (TV Pink 3) spremljali že prvi del novega šova Agencija Milano, ki predstavlja prvo resničnostno oddajo s področja mode v domači produkciji.

V prvem delu oddaje ste gledalci lahko videli, kako so potekale avdicije za kandidate, ki se bodo potegovali za pot v Milano. Predizbori so potekali v Cityparku ter Centru Interspar Vič v Ljubljani, mariborskem Europarku ter Citycentru v Celju.

Med profesionalnim fotografiranjem ter hojo po modni stezi sta kandidatom pomagala Alma Mujezinović in Yuri Bradač, ki sta udeležence tudi povprašala o njihovih vizijah v modnem svetu ter jih izmerila. Dogajanje si je prišla ogledati tudi voditeljica Ivana Šundov.

Drugi del oddaje bo na sporedu že ta četrtek, 20. decembra ob 20. uri.


V vlogi voditeljice bomo spremljali Ivano Šundov, vir: www.agencijamilano.si

O šovu:

Tekmovanje v šovu prične sedem ženskih in sedem moških tekmovalcev, le dva (po en fant in eno dekle) pa si bosta prislužila pot v Milano. Po desetih tednih bosta namreč zmagovalka in zmagovalec podpisala pogodbo z milansko modno agencijo Major.

Resničnostno oddajo lahko spremljamo na programu TV3 Medias (TV Pink 3) vsak četrtek ob 20. uri, v vlogi voditeljice pa nastopa čudovita Ivana Šundov, ki se po mnogih letih zopet vrača na naše televizijske ekrane.

V oddaji sodelujejo številne priznana imena s področja modnega sveta, kandidate pa sta s pomočjo agentov iz italijanske agencije izbirala Alma Mujezinovič in Yuri Bradač.

Več o oddaji >>

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Povezane novice
Novice
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala