Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Agencija Milano: Poslovila sta se Ines in Gašper
Po končanih tedenskih izzivih je žirija le stežka določila, katera sta najšibkejša tekmovalca.
11. januar 2013

Agencija Milano: Poslovila sta se Ines in Gašper

Včeraj, 10. januarja 2013, smo lahko na Planet TV spremljali že 5. oddajo slovenskega modnega resničnostnega šova Agencija Milano. Tudi tokrat je na koncu epizode sledilo izločanje in od uresničitve sanj o delu na modnem področju v Milanu sta se morala posloviti Gašper in Ines.

Tokrat so tekmovalce šova Agencija Milano zopet čakali težki izzivi. Zjutraj so se podali na »literarni tek za vozom«, v katerem sta Jurij in Alma, medtem ko so kandidati pridno tekli za vozom, preverjala tudi njihovo znanje slovenskega jezika. Sledil je plesni izziv, v katerem so se modeli razdelili v dve skupini in pod budnim očesom člana plesne skupine Maestro vadili koreografijo. Zmagovalci plesnega izziva so bili nagrajeni s sproščujočim večerom v spa centru, medtem ko so morali poraženci do potankosti očistiti hlev.

Seveda je tudi tokrat tekmovalce čakalo modno snemanje - v parih so se slikali za potrebe valentinove kampanje kozmetične hiše Manhattan. Po končanem dnevu je vsak od kandidatov posamično stopil do žirantov in prisluhnil njihovim komentarjem glede tega, kako se je odrezal/odrezala v tokratnih izzivih.

Po posvetu žirije sta na koncu domov odšla Ines, ki do sedaj na modnem področju ni dovolj napredovala, in Gašper, ki zaradi svoje višine ne ustreza nekaterim modnim standardom.

Foto: Zaradi pomanjkanja centimetrov se je moral posloviti Gašper, vir: http://www.agencijamilano.si

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Povezane novice
Novice
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala