Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Agencija Milano: Sedma oddaja
Včeraj smo si na TV3 Medias lahko ogledali že sedmo epizodo slovenskega modnega resničnostnega šova.
25. januar 2013

Agencija Milano: Sedma oddaja

V včerajšnji sedmi epizodi resničnostne oddaje Agencija Milano smo lahko videli, kakšne prehranjevalne navade imajo kandidati, ki se potegujejo za podpis pogodbe z znano milansko modno agencijo. Strokovnjakinja jim je ob tem razkrila, kakšen je pravilen način prehranjevanja in jim pokazala nekatere korake do bolj zdravega načina življenja.

Kandidate je nato čakal prav poseben izziv, preizkusili so se namreč v snemanju oglasa za izdelke Nupo, kasneje pa so se odpravili v Tržič in obiskali podjetje Peko. Tam so morali narisati svoj sanjski kos obutve in pokazati, kako bi se odrezali v oblikovanju čevljev.


Tekmovalci oddaje Agencija Milano v podjetju Peko, vir: http://www.agencijamilano.si

Na pisti pred komisijo, ki v vsaki oddaji presoja, kako so se kandidati odrezali na tokratnih izzivih, je bil marsikateri udeleženec presenečen nad posnetim televizijskim oglasom. Nekomu je tudi uspelo oblikovati čevelj, v katerem se bo lahko nekoč sprehodil po modni stezi.

Če vas zanima več podrobnosti o sedmi epizodi, si jo boste lahko že kmalu ogledali na spletni strani oddaje Agencija Milano.
 

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Povezane novice
Novice
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala