Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Agencija Milano: Prva sta se poslovila Anja in Admir
Anja je iz šova izstopila sama, Admir pa je bil zaradi izločitve nekoliko razočaran.
7. januar 2013

Agencija Milano: Prva sta se poslovila Anja in Admir

V četrtem delu modnega resničnostnega šova Agencija Milano so se tekmovalci že zgodaj zjutraj preizkusili v rekreaciji na prostem, ki marsikomu od njih ni predstavljala najbolj ugodnega začetka dneva.

Kandidati so se kasneje podali v eno od znanih modnih trgovin, kjer so dobili nalogo, da se morajo v zelo kratkem času primerno obleči za casting. Alma Mujezinovič je nato komentirala, kako so se odrezali, in s presenečenjem odkrila, da nobena od deklet ni dobro opravila izziva, na drugi strani pa so se nekateri od fantov precej bolje odrezali.


Po lastni odločitvi je šov med dekleti zapustila Anja, vir: www.agencijamilano.si

Tekmovalce je kmalu čakalo prvo slikanje ter nato izločanje, v katerem sta se morala od uresničitve svojih sanj o odhodu v Milano posloviti eno dekle in en fant. Anja se je za izstop iz šova odločila sama, saj je prišla do spoznanja, da bi modni svet v tem trenutku težko uskladila s svojimi šolskimi obveznostmi in družino. S to odločitvijo je pred izločitvijo rešila Ines, ki bo lahko svojo pot v modnem svetu nadaljevala še vsaj teden dni.

Med moškimi tekmovalci se je moral žal posloviti Admir, ki je bil zaradi odločitve žirije razočaran, a kljub temu odločen, da s svojo potjo na področju mode ne bo prenehal.

Naslednji del oddaje Agencija Milano bo na sporedu v četrtek, 10. januarja ob 20. uri.

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Povezane novice
Novice
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala