Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Agencija Milano: Izbranih je bilo 14 udeležencev šova
V včerajšnji drugi oddaji resničnostnega šova je postalo jasno, kateri tekmovalci so se uvrstili naprej.
21. december 2012

Agencija Milano: Izbranih je bilo 14 udeležencev šova

Agencija Milano je prvi resničnostni šov na področju mode, ki je nastal v domači produkciji, spremljamo pa ga lahko vsak četrtek ob 20. uri na TV 3 Medias.

V včerajšnji 2. oddaji smo lahko videli 28 kandidatov, ki sta jih izbrala Alma Mujezinovič in Yuri Bradač. Izmed vseh teh tekmovalcev sta morala s pomočjo dveh modnih strokovnjakov iz Italije nato določiti 14 udeležencev (sedem fantov in sedem deklet), ki bodo pot v šovu lahko nadaljevali.


Takole so kandidati čakali na avdicijo, vir: https://www.facebook.com/AgencijaMilano

V naslednjih delih resničnostnega šova bomo tako med dekleti spremljali Anjo, Ines, Antonijo, Laro, Jeleno, Klaro in Kajo, med fanti pa Mihaela, Elvisa, Tomija, Gašperja, Nejca, Admirja ter Jana. Njihove fotografije in druge podatke si lahko ogledate na spletni strani oddaje Agencija Milano.

Kmalu potem, ko so udeleženci izvedeli, da se jim je uspelo uvrstiti naprej, so se že morali posesti v kombije, ki naj bi jih odpeljali do lokacije njihovega bivanja. A ob prihodu iz avta jih je čakalo presenečenje – izvedeli so, da bodo morali prvo noč preživeti kar v hladnih šotorih pred televizijsko hišo TV 3 Medias. Kako so se pri tem odrezali, bo znano že naslednji četrtek ob 20. uri, ko bo na sporedu tretja oddaja.

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Povezane novice
Novice
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala