Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Prihaja druga sezona serije Čista desetka
Od ponedeljka, 4. marca dalje, bomo lahko na POP TV spremljali nova nadaljevanja priljubljene serije.
12. februar 2013

Prihaja druga sezona serije Čista desetka

Ustvarjalci humoristične serije Čista desetka, ki so v zadnjem času pridno pripravljali nova nadaljevanja, nam v drugi sezoni obljubljajo dobro mero smeha ter novo igralko. Druga sezona Čiste desetke prihaja na spored POP TV že v ponedeljek, 4. marca.

V novih nadaljevanjih bo Mirko Car (Nenad Nešo Tokalič) še naprej iskal priložnosti za lahek zaslužek, mamo Slavico (Urška Vučak) pa bo obiskala prijateljica Verica (Mojca Funkl), ki bo zaradi krize srednjih letih sprejela pomembno odločitev in ostala na Čistilniški ulici 10.


Druščini se bo v drugi sezoni pridružila Verica, ki jo bo upodobila Mojca Funkl, vir; http://www.24ur.com

Nova članica druščini povzroči nešteto težav, zlasti Mirku, ki se prične hitro zavedati, da bo radovednica ves čas vtikala nos v stvari, ki se je ne tičejo. Nad Verico ostali stanovalci niso niti najmanj navdušeni, ona pa jim ne ostaja dolžna. Veliko ima povedati čez Vesno, ki je po njenem mnenju preveč pomanjkljivo oblečena, ter čez Erika (Jure Henigman), za katerega meni, da bi ga bilo potrebno hospitalizirati. Navdušena je le nad Borisom (Primož Pirnat), ki je zanjo pravi moški, saj je zelo spreten pri ročnih delih.

Čisto desetko si boste lahko že od 25. februarja dalje ogledali tudi na YOYO.

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Povezane novice
Novice
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala