Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Prva uradna fotografija Varuhov galaksije
Marvel je filmskim navdušencem ob začetku novega leta pripravil prvo uradno fotografijo filma.
4. januar 2014

Prva uradna fotografija Varuhov galaksije

Varuhi galaksije (Guardians of the Galaxy) bodo prispeli v kinematografe avgusta letos, ustvarjalci pod taktirko režiserja Jamesa Gunna pa so nedavno predstavili fotografijo petih glavnih igralcev, ki namiguje, kaj lahko pričakujmo od visokoproroačunskega znanstveno-fantastičnega spektakla.

Fotografija orisuje prizor, v katerem varuhe identificira Rhomann Dey (John C. Reilly), poveljnik vesoljske organizacije za boj proti kriminalu Nova Corp. Na sliki od leve proti desni najdemo zelenokožno vesoljsko morilko Gamoro (Zoe Saldana), zemeljskega vodjo varuhov Petra Quilla (Chris Pratt), verjetno najbolj znanega Rocket Raccoona (glas mu posoja Bradley Cooper), na desni pa sta še Drax the Destroyer (Dave Bautista) in drevesu podobno visoko inteligentno bitje Groot (v življenje ga obuja Vin Diesel).

Marvel je ob tem uradno razkril tudi zgodbo vesoljske pustolovščine, kjer avanturist Peter Quill, potem ko ukrade skrivnostno kroglo, ki jo želi imeti tudi zlikovec Ronan (Lee Pace), postane žrtev neusmiljenega lova. Ronan s svojimi negativnimi načrti in ambicijami namreč ogrozi celo vesolje.

V boju proti Ronanu se Quill združi s štirimi značajsko povsem različnimi posamezniki, to so Rocket Raccoon, Gamora, Drax in Groot. Ko odkrije resnično moč krogle in njeno zlobno energijo, s katero bi lahko uničila cel svet, se s sovaruhi spopade v odločilni bitki, ki bi v vesolje lahko znova prinesla ravnotežje in mir.

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Povezane novice
Novice
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala