Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Čaka nas 60 epizod o Marvelovih superjunakih
Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage in Iron Fist prihajajo na male ekrane v naslednjem letu.
1. marec 2014

Čaka nas 60 epizod o Marvelovih superjunakih

Na nedavnem sestanku z guvernerjem New Yorka so ekipe iz Walta Disney-a, Marvela in Netflixa dosegle končni dogovor o snemanju televizijskih serij o priljubljenih superjunakih, je na svoji uradni spletni strani objavil Marvel.

Snemanje naj bi se začelo letos in naj bi trajalo vsaj tri leta. Zaradi kompleksnosti projekta se pričakuje na tisoče novih delovnih mest, medtem ko bodo stroški po pričakovanjih organizatorjev znašali okrog 200 milijonov ameriških dolarjev. Iz tega razloga je omenjeni projekt eden od največjih tako v filmski kot televizijski produkciji v zgodovini New Yorka.



V 60 epizodah bodo glavne junake predstavljali štirje liki, poznani pod imenom The Defenders: to so Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage in Iron Fist. Vsak lik bo imel svojo serijo, sestavljeno iz 13 epizod, preostalih 8 pa bo sestavljalo mini serijo, v kateri si bomo lahko ogledali vse junake skupaj.

Naj spomnimo, da sta novembra lani Disney in Netflix povedala, da pripravljata nekaj izvirnih serij o Marvelovih najpopularnejših likih, ki se bodo na zaslonih začele vrteti leta 2015. Predstavnik Netflixa o seriji pravi: »The Defenders so pravi, klasični liki iz New Yorka: pametni, drzni in dovolj močni, da se lahko vedno borijo za pravico. Navdušeni smo, da bodo oživeli prav z našo pomočjo!«

Katerim igralcem bodo pripadle te mikavne vloge, zaenkrat še ni znano.

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala