Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Denar pada
Nov kviz na Planet TV, v katerem se tekmovalci potegujejo za 100.000 evrov
  • Naša ocena-
  • Vaša ocena-

Denar pada

The Money Drop

, 2013., , 0 min.
Denar padaDenar padaDenar padaDenar pada
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
V aprilu 2013 na Planet TV prihaja oddaja Denar pada (The Money Drop), licenčni kviz v produkciji podjetja Endemol. Na začetku kviza bosta tekmovalca, ki morata delovati kot ekipa, prejela denar v vrednosti 100.000 evrov, da pa bosta to bogastvo obdržala, bosta morala pravilno odgovarjati na vprašanja.

V kvizu bomo gledalci spremljali posebno napravo s štirimi polji. Na vsakem polju se bodo izpisovali morebitni odgovori, pod njimi pa bo loputa. Tekmovalni par bo denar stavil na odgovor, ki se jima bo zdel pravilen, premoženje pa bosta lahko tudi porazdelila po poljih, če ne bosta prepričana, kateri odgovor je pravi. V primeru napačnega odgovora se bo loputa odprla in denar bo tako za vedno izgubljen.

Kviz Denar pada bo od tekmovalcev zahteval veliko mero poguma, dobre živce in hitro razmišljanje ter bo v slovenski medijski prostor vnesel nov koncept kviza, ki ga doslej še nismo videli.

V vlogi voditelja kviza Denar pada se nam bo predstavil nepozabni Jonas Žnidaršič, ki se tako zopet vrača na televizijske ekrane. Zagotovo se ga še vsi dobro spomnimo kot voditelja kviza Lepo je biti milijonar, brez dvoma pa bo tudi novo nalogo opravil več kot odlično.

Kviz Denar pada prihaja na spored Planet TV 3. aprila 2013 ob 20.00, spremljali pa ga bomo lahko vsako sredo.


Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Povezane vesti
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala