Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Gostilna išče šefa: Znanih prvih 6 kandidatov
Šef Bine je v včerajšnji studijski oddaji razkril prvi del ekipe, ki bo nastopila v novi sezoni šova.
24. september 2013

Gostilna išče šefa: Znanih prvih 6 kandidatov

V drugi sezoni šova Gostilna išče šefa bo tekmovalo 12 kandidatov, ki se bodo 12 tednov potegovali za nagrado v vrednosti 50.000 EUR in naziv najboljšega šefa. Preko različnih izzivov bo Bine preizkušal njihove sposobnosti, kreativnost in predanost delu na področju kulinarike, na koncu pa bo slavil le eden izmed njih.

Komentatorji Mišo Stevanovič, Savina Atai in Marko Pavčnik, ki je v drugi sezoni nadomestil Angelco Likovič, so v prvi oddaji z voditeljico Lili Žagar spregovorili o letošnjih novostih ter poteku avdicij, ki so se v Gostilni pri šefu odvijale v preteklem tednu. Na njih je Bine preverjal predznanje prijavljenih kandidatov in določal, koga želi imeti v svoji ekipi.

Šef Bine je zaenkrat izbral 3 ženske in 3 moške tekmovalce, preostalih 6 pa bo določil v naslednji ponedeljkovi oddaji, ker se ne želi prenagliti. Letos se je za sodelovanje prijavilo tudi nekaj profesionalnih moških kuharjev, za katere pa je komentator Marko Pavčnik, sicer šef kuhinje in kolumnist, povedal, da se bodo morali kljub izkušnjam prilagoditi Binetu.

Končno ekipo tekmovalcev bo izbral Bine, o zmagovalcu pa bodo odločali gledalci. Vsak teden bo namreč moral šov zapustiti eden od tekmovalcev, ki si po mnenju občinstva ne zasluži glavne nagrade.

Vir fotografij: Facebook

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Povezane novice
Novice
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala