Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Gostilna išče šefa: Znanih 13 končnih tekmovalcev
Šef Bine je razglasil končne tekmovalce in presenetil s tem, ko jih je naprej poslal kar 13.
1. oktober 2013

Gostilna išče šefa: Znanih 13 končnih tekmovalcev

V včerajšnji studijski oddaji v okviru druge sezone kulinaričnega resničnostnega šova Gostilna išče šefa smo dobili končnih 13 tekmovalcev, ki se bodo potegovali za naziv zmagovalca/zmagovalke ter denarno nagrado v višini 50.000 EUR.


Takole so se kandidati veselili razglasitve končnih tekmovalcev, vir: Facebook

Med avidicijskim tednom, ki je v Gostilni pri šefu potekal pretekli teden, so kandidati skušali prepričati Bineta, da si zaslužijo uvrstitev v naslednji krog. Na koncu se je šef odločil, da bo v nadaljno bitko poslal kar 13 kandidatov, ki smo jih lahko spoznali v studijski oddaji v živo. Zanimivo dogajanje je povezovala voditeljica Lili Žagar, kot običajno pa so ga komentirali Savia Atai, Marko Pavčnik in Mišo Stevanovič.

Med letošnjimi ženskimi kandidati sta na primer 40-letna Lidija, ki v Slovenski vojski skrbi za nabavo hrane in se lahko pohvali z izkušnjami iz različnih kulinaričnih tekmovanj, ter 49-letna Mojca, ki vodi gostilno z zdravo prehrano. Spoznali smo tudi 26-letnega Žigo, ki izhaja iz kuharske družine, saj se z istim poklicem ukvarjata tudi njegov stric in oče, ter 32-letnega Tomaža, ki se je kot šef kuhinje preizkusil že v več gostilnah, poleg tega pa je tudi oče treh otrok.


Med avdicijskim tednom so v Gostilni pri šefu potekali naporni preizkusi, vir: Facebook

Komentatorji so po končani predstavitvi kandidatov povedali, da bo dogajanje v šovu letos zagotovo zelo pestro, saj bodo imeli po njihovem mnenju nekateri precej težav s prilagajanjem šefu Binetu. Sledila je vselitev tekmovalcev v hišo, v kateri bodo bivali naslednjih 11 tednov.

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Povezane novice
Novice
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala