Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Gostilna išče šefa: Kot prva je izpadla Zdenka
V včerajšnji studijski oddaji šova Gostilna išče šefa se je morala posloviti upokojena kuharica.
8. oktober 2013

Gostilna išče šefa: Kot prva je izpadla Zdenka

Vseh 13 tekmovalcev druge sezone kulinaričnega šova Gostilna išče šefa se je komaj teden dni nazaj vselilo v skupno hišo, teh nekaj dni pa je minilo predvsem v znamenju dogajanja v Binetovi kuhinji.

Prvo nominacijo si je prislužila Zdenka, ravnokar upokojena kuharica, ki se je na šov prijavila, da bi se naučila česa novega. Izzvala je moškega tekmovalca, in sicer Aljaža, ki je po poklicu strojni tehnik, vendar ga je delo v kuhinji povsem prevzelo. Zdenka je ob tem povedala, da jo je tekmovalec sam prosil, naj ga pokliče na vroči stol.

Prvi teden resničnostnega šova je bil precej naporen, zaznamovale pa so ga tudi nekatere poškodbe – Tomaž se je na primer med prvim izzivom resno urezal. Dogajanje je že zahtevalo prve solze, ki jih je potočila 20-letna Irena, ki je povedala, da si pri joku enostavno ne more pomagati. Pričeli so se tudi prepiri, za katere sta bila v preteklem tednu zaslužna Mojca in Žiga, slednji je namreč žensko tekmovalko ves čas namerno provociral.

Na koncu oddaje sta nominiranca zopet zasedla vroči stol, gledalci pa so odločili, da v tekmovanju ostaja Aljaž. Zdenka se je morala tako posloviti kot prva izpadla kandidatka. 

Vir fotografij: Facebook

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Povezane novice
Novice
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala