Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Gostilna išče šefa: Oddajo je zapustila Mojca
V včerajšnji studijski oddaji sta se na vroči stol usedli Mojca in Martina, Tilen pa je zaprosil svoje dekle.
15. oktober 2013

Gostilna išče šefa: Oddajo je zapustila Mojca

Dogajanje v resničnostnem šovu Gostilna išče šefa je iz dneva v dan bolj pestro, saj je dan, ko bo Gostilna pri šefu ponovno odprla vrata, vse bližje. Pretekli teden je potekal v znamenju učenja Binetovih kulinaričnih specialitet ter ustvarjanja solate, ki je dobila svoje mesto na meniju gostilne. Poleg tega so bili tekmovalci prvič razdeljeni glede na vloge - tisti, ki so doslej pokazali največ potenciala, so postali pomočniki, ostali pa so se preizkusili v koži kuharjev.

Vroči stol sta v včerajšnji studijski oddaji zasedli Mojca (na sliki), ki je bila nominirana s strani sokandidatov, ter Martina, za katero je Mojca dejala, da se pretekli teden v kuhinji ni najbolje odrezala, kar je bil tudi razlog, da jo je izzvala.

Oddajo v živo je zaznamoval edinstven dogodek, ko je tekmovalec Tilen na oder poklical svoje dekle in jo kar pred vsemi navzočimi zaprosil. Njegova izbranka mu je podala pritrdilen odgovor, romantična Tilnova gesta pa je v studiu povzročila obilico čustev in solznih oči, tudi med člani komentatorske ekipe.

Po končanem glasovanju je postalo jasno, da bo svojo pot v šovu nadaljevala Martina, Mojca pa se je morala žal posloviti od nagrade v višini 50.000 EUR. Tudi ta teden se nam v Gostilni pri šefu obeta zanimivo dogajanje, saj bo otvoritev potekala že v petek, 18. oktobra, ko bodo gostilno obiskali tudi vsi trije komentatorji in voditeljica Lili Žagar.

Vir fotografij: Facebook

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Povezane novice
Novice
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala