Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Gostilna išče šefa
Nov slovenski resničnostni šov, s katerim bomo zaplavali v bolj gurmansko-podjetniške vode...
  • Naša ocena-
  • Vaša ocena1/10

Gostilna išče šefa

Gostilna išče šefa

, 2012., Slovenija, 0 min.
Gostilna išče šefaGostilna išče šefaGostilna išče šefaGostilna išče šefa
0.6
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
V okviru šova Gostilna išče šefa bo tekmovalo 12 kandidatov, ki bodo 10 tednov skupaj živeli in vodili gostilno. Vsak teden se bodo soočili s težkim izzivom in se dokazovali v gostinskem delu.

Zmagovalec resničnostnega šova Gostilna išče šefa bo v upravljanje dobil najbolj popularno slovensko gostilno. Voditeljica šova je Lili Žagar, ki se je v tej vlogi že preizkusila v oddaji Kmetija išče lastnika. Skrbela bo za ponedeljkove oddaje, ki se bodo predvajale v živo iz studia, poleg tega pa bo tekmovalcem posredovala novice in bo zraven, ko se bodo ti med seboj nominirali in določili, kdo bo tisti teden odšel na vroči stol.

12 tekmovalcev se bo vsak teden soočalo s težkim izzivom in se dokazovalo v gostinskem delu. Za svoj obstoj v šovu se bodo borili na nominacijah, dva izmed njih pa še na vročih stolih. O tem, kdo bo še naprej ostal v igri in kdo se bo moral posloviti, bodo odločali gledalci, vse dokler ne bo znan zmagovalec. Sicer bodo oddaje na sporedu vse dni v tednu, razen ob torkih.

Borbo za mesto šefa najbolj popularne slovenske gostilne bodo komentirali Angelca Likovič, odlična kuharica, ki vedno naravnost pove, kaj si misli, nutricionistka Savina Atai ter Mišo Stevanović, eden finalistov prve sezone resničnostne uspešnice Bar in izkušen gostinec. Komentatorji se bodo vsak ponedeljek pridružili voditeljici Lili Žagar v studiu. V vlogi voditelja gostilne se nam bo predstavil Bine Volčič, ki je diplomiral na prestižni kuharski šoli v Parizu.

 


Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Povezane vesti
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala