Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Gostilna išče šefa: Halo Šef je bil tokrat Andrej
Skupina gledalk si je ta teden v okviru Halo Šefa zaželela dobrot "gospoda jajčka" Andreja.
29. november 2012

Gostilna išče šefa: Halo Šef je bil tokrat Andrej

Tekmovalcem resničnostnega šova Gostilna išče šefa se je tokrat v okviru Halo Šefa oglasila druščina zvestih gledalk, ki so si zaželele, da k njim domov pride »gospod jajček«, kot so poimenovale Andreja. A naloga zanj vsekakor ni bila lahka, saj so mu podale navodila, da jim mora pripraviti izvirno jed, ki ne sme vsebovati morskih sadežev, mesa, jajc in gob.

Andreja je začelo skrbeti, kaj mu od sestavin sploh še preostane, in se je glede tega posvetoval s preostalimi tekmovalci. Luka mu je predlagal, naj pripravi katero od jedi, ki jih že dobro pozna, na primer palete. Kako se je odrezal, lahko preverite v oddaji Gostilna išče šefa vsak večer na POP TV.


Bine svetuje Janiju glede priprave glavne jedi, vir: http://voyo.si/gostilna

Tekmovalci pa se v kuhinji že pospešeno pripravljajo na jutrišnji izziv, ko v gostilno pride 50 nosečnic. Šef Bine jim je med kreiranjem jedi svetoval in ponujal koristne napotke. Luka se je osredotočil na idejo s piščančjimi roladami in melancaninim pirejem, Jani je svojo jed sestavil iz zelišč, zelenjave in rostbifa, Julijana se je odločila, da bo preizkusila brancina s peno iz zelišč in kisle smetane, Andrej pa je razvil idejo o teletini, pečenem piščancu in rižu.

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Povezane novice
Novice
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala