Po včerajšnji prvi studijski oddaji z voditeljico Lili Žagar so se tekmovalci že vselili v hišo, v kateri bodo preživeli naslednjih deset tednov in se borili za novo poslovno priložnost.
In kdo so pravzaprav tekmovalci novega slovenskega resničnostnega šova?
33-letni Branko Grah iz Pirana je kuhar samouk, ki po svojih besedah še nikoli ni razočaral nobenega gosta. Na šov Gostilna išče šefa se je prijavil z enim samim namenom – da bi zmagal.
Jani Jugovič, Teja Perjet, Špela Debevc in Lili Žagar v prvi studijski oddaji, vir: voyo.si/gostilna
Rok Tratnik, 22-letnik iz Cerknice, je po poklicu kuhar. Ima lastno podjetje, ki se ukvarja s kateringom, na katerega je zelo ponosen.
29-letni ljubljančan Jani Jugovič se pri svojem delu opira na babičino kuhinjo, ki vse jedi naredi noro okusne. Na šov se je prijavil, ker bi rad vnesel nekaj novega v trenutno gostinsko ponudbo pri nas.
Luka Radovanovič, 23-letnik iz Dobrne, je sicer najprej želel postati natakar, nato pa se je navdušil nad kuhanjem. Pohvali se lahko že s številnimi uspehi s tega področja.
49-letni izolčan Zoran Prodanović ima med vsemi tekmovalci največ izkušenj s področja gostinstva. Od vedno si je želel, da bi imel svojo lastno gostilno, in s tem svoji družini zagotovil boljše življenje.
29-letni Andrej Murko iz Kranja svoje kuhanje popestri z obilico smeha, pohvali pa se lahko tudi z obratom s hitro prehrano, ki sta ga odprla skupaj z bratom.
29-letna kranjčanka Teja Perjet je sicer ljubiteljska kuharica, vendar je prepričana, da lahko v Slovenijo vnese moderen pristop hranjenja. Pravi, da je njena najljubša hrana čokolada.
Tinca Vomer, 21-letnica iz Janževskega Vrha, je po poklicu gostinski tehnik, že kot otrok pa se je navdušila nad kuhanjem, v katerega jo je vpeljala njena babica.
Komentatorsko ekipo sestavljajo Angelca Likovič, Savina Atai in Mišo Stefanović, vir: voyo.si/gostilna
23-letna Špela Debevc iz Kamnika se je v kuharsko šolo vpisala šele pred kratkim. Pred tem se je ukvarjala s športom, a se je morala temu odpovedati zaradi poškodbe. Novo strast je odkrila v kuhanju in pripravljena je storiti vse, da bi osvojila gostilno.
Simona Šifrar Tavželj, 37-letnica iz Goričan, je naklonjenost do kuhanja začutila že v srednji šoli. Pravi, da je njena prednost ta, da je pripravljena delati 24 ur na dan.
32-letna Petra Polanec iz Svete Ane v Slovenskih goricah ni bila nikoli zaposlena kot kuharica, vseeno pa meni, da ima dovolj močno željo in veliko izkušenj, zaradi česar bi lahko postala dobra šefica gostilne.
30-letna ljubljančanka Meri Kavčič je diplomirana menedžerka, ki si po dolgih letih dela v gostinstvu želi postati sama svoj šef.